DERNEK BAŞKANINDAN YENİ YIL MESAJI

Çok kıymetli üyelerimiz, bugün itirabi ile bir yılı daha geride bırakmış bulunmaktayız. Ömür yapraklarımızdan bir yaprak daha düşmüş oldu. Öncelikle bizlere bir yıl ömür bahşeden yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun. 2018 yılı bir çok sorunu da beraberinde getirmekle birlikte; birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde çoğu sorunumuzun üstesinden gelmenin millet olarak azmi ve kararlığı içerisinde olduğumuz aşikardı...

GENEL KURUL İLANI

Derneğimiz'in II. Seçimli Olağan Genel Kurulunu 23 Aralık 2018 tarihinde saat 14'00 da aşağıdaki gündemle dernek binamızda gerçekleştireceğiz. Tüm üyelerimiz davetlidir. Saygılarımızla.

İdris GÜNDOĞDU

Dernek Başkanı

GÜNDEM:

1-Açılış ve Yoklama,
2-Başkanlık Divanı Seçimi,
3-Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması,
4-Yönetim Kurulu faaliyet raporu ile denetim k...

GENEL KURUL İLANI

Derneğimiz'in II. Olağan Genel Kurulunu  23 Aralık 2018 tarihinde saat 14'00 da aşağıdaki gündemle dernek binamızda gerçekleştireceğiz. Tüm üyelerimiz davetlidir.

İdris GÜNDOĞDU

Dernek Başkanı

GÜNDEM

1-Açılış ve Yoklama,
2-Başkanlık Divanı Seçimi,
3-Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması,
4-Yönetim Kurulu faaliyet raporu ile denetim kurulu raporlarının okunması ve mü...

GENEL KURUL İLANI

Derneğimizin genel kurulu 09 Aralık 2018 tarihinde saat 14:00'da dernek binamızda gerçekleştirilecektir.

Toplantı yeter sayısı sağlanamaz ise ikinci toplantı aynı tarih ve saatte, aynı yerde 23 Aralık 2018 tarihinde yapılacaktır.

Tüm üyelerimiz davetlidir.

Saygıyla duyurulur.