Yönetim Kurulu Başkanı

1980 yılında Yokuşdibi Mahallesinde doğdu. İlkokula Yokuşdibi İlkokulunda başladı. Babasını mesleği dolayısı ile iki, üç, dört ve beşinci sınıfları Ordu Alınca Köyünde tamamladı. Öğrenim hayatına tekrardan Yokuşdibinde devam etti ve Yokuşdibi Ortaokulunu bitirdi. Lise hayatına Edirne Uzunköprü Sağlık Meslek Lisesinde başladı. Giresin Pizaziz Sağlık Meslek Lisesine nakil aldırararak liseyi burada tamamladı. Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunu tamamladı. Ardından Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesini bitirdi. Halen Sağlık yönetimi ve Adalet Yüksekokulu son sınıftadır. 2005 Yılında Kabadüz Sağlık Ocağına atanarak kamu görevine başladı. Halen Ordu İl Sağlık Müdürlüğününde görevine devam etmektedir. Derneğimizin kurucu başkanı olup, üçyılı aşkın süredir dernek başkanlığını yürütmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

YÖNETİM KURULU ÜYESİ

Yukarıkirazdere Mahallesinde dünyaya geldi.

YÖNETİM KURULU ÜYESİ

SAYMAN

KOÇ

Yokuşdibi Mahallesinde dünyaya geldi.

BAŞKAN YARDIMCISI

SEKRETER